Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13079

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
vijzelen
zoet
pittig
frituren
marineren
heet
bakken
zuur
groente
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Bubur Gurih Atjeh
Hartige rijstepap met kip
Tempeh Kentang Kering
Gefrituurde tempeh en aardappel in een pittig...
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Ayam Kari Taoco
Kipfilet in een saus van zwarte bonen en anan...
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Babi Rica Dua
Gestoofd varkensvlees met kruiden
Dadar Sambal Dua
Reepjes omelet met sambal en ketjap

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!