Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13142

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
vis
rijst
vijzelen
stoven
bbq
heet
frituren
stomen
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
rauw

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen

Bijgerechten

Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Kari Djawa Tempeh
Rundvlees en tempeh in pittige kokosmelk met ...
Ayam Bawang
Gesudderde, pittige kip met sjalotjes
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies
Telor Sambal Peteh
Sambal met gefrituurde eieren en peteh
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!