Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13303

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stomen
frituren
stoven
bakken
pittig
vijzelen
zuur
heet
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Telor Sayur Goreng
Gevulde omelet met groenten
Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Sambal Goreng Tempeh Bumbu Petis
Gestoofde tempeh in een pittige saus

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!