Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13322

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
pittig
marineren
bbq
frituren
bakken
stoven
heet
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Sateh Babi Sempurna
Blokjes varkensvlees aan een spies
Sardine Goreng
Pikant gebakken sardientjes
Frikadel Atjeh
Gehaktballetjes met kokos en een ketjapsaus
Masak Sepit
Gemarineerd rundvlees in kokosmelk
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Sayur Menir Jagung
Gestoofde groente in bouillon
Orek Tempeh Dua
Gefrituurde tempeh met pittige kruiden en zoe...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!