Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13490

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
vijzelen
stoven
bakken
ei
gevogelte
mixen
blancheren
oven
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
zuur
groente
lauw

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Babi Tulang Cin
Gestoofde varkensribbetjes
Sprot Goreng
Roerei met sardientjes
Ayam Bumbu Rujak Empat
Kip in een kruidige kokossaus
Martabak Ayam
Pittige, gefrituurde pakketjes met kippengeha...
Rendang
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Sambal Trassi Sayur
Roerbak van verschillende groenten

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!