Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13566

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
bakken
pittig
zoet
marineren
bbq
frituren
oven
stoven
heet
grillen
zoet-zuur
rauw
koud
zoet and zuur
zuur
groente
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Babi Perai
Pikant gerecht met varkensvlees en prei

Groente / fruitgerechten

Ayam Betutu
Gegrilde, gevulde kip in bananenbladeren
Ketimun Pedis
Pittige komkommersalade

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!