Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13699

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
vijzelen
heet
marineren
frituren
zuur
vis
bbq
zoet-zuur
koud
koelen
lauw

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroen...
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Ayam Smoor Dua
Gesudderde kip in een zurig ketjapsausje
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Pindang Serani
Gekookte kip in kruidige bouillon
Udang Balado Peteh Dua
Gebakken garnalen met petehbonen
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!