Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13829

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
stoven
bbq
grillen
blenden
heet
marineren
lauw
blancheren
zoet-zuur
zoet
zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Langga Roko
Gekruide moten makreel in bananenblad van de ...
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...
Udang Nanas Dua
Gekruide garnalen met ananas

Groente / fruitgerechten

Salad Mangga dan Apel
Frisse salade van mango, appel en paprika
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!