Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14268

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
heet
frituren
vijzelen
pittig
bbq
bakken
marineren
grillen
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Sateh Kerang
Sateh van mosselen met een pittige saus
Rendang Pedis
Gestoofd, pittig rundvlees in kokosmelk
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Iga Babi Tauge
Gemarineerde, gebakken ribbetjes met tauge
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu
Ayam Seluruh
Gemarineerde kip in kruidige kokosmelk van de...

Groente / fruitgerechten

Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Ikan Ketjap Manis
Kabeljauw gestoofd in een zoete ketjapsaus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!