Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14368

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
marineren
stoven
vijzelen
blancheren
heet
stomen
zuur
rauw
koud
koelen
groente
frituren
lauw

Basisgerechten

Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...

Bijgerechten

Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Gadon Daging
Gestoomde pakketjes gevuld met een kruidige v...
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!