Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14479

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
vijzelen
stoven
marineren
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Pecel Telor
Gehalveerde eieren met pittige kokosmelksaus
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Garing Bebek
Eend met peultjes en worteltjes in saus
Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Sambal Trassi Sayur
Roerbak van verschillende groenten

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!