Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14704

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
frituren
bbq
grillen
zoet
vleesvervanger
heet
marineren
blenden
koud
lauw
zuur
zoet-zuur
koelen
blancheren
rauw

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Swiwi Santen
Gestoofde kippenvleugels van de barbecue
Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies
Udang Tahu Masak Taoco
Gestoofde garnalen met tofu en zwarte bonensa...
Tahu Tempeh Bacem
Gefrituurde zoete tahu en tempeh
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!