Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14712

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
stoven
vijzelen
frituren
blancheren
heet
marineren
koelen
zoet-zuur
pittig
rauw
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Rendang Ayam Kunyit Pedis
Gestoofde kip in een pittige, gele kokossaus
Rendang Dua
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!