Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14820

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
heet
vijzelen
stoven
pittig
frituren
koud
oven
zoet-zuur
marineren
blancheren
blenden
koelen

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Gurih Dua
Gestoomde rijst in kokosmelk
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Smoor Babi Djeruk
Gesmoord varkensvlees
Tempeh Tumis Sapi
Gebakken tempeh met rundvlees
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Corned Beef Kentang
Corned beef met chips
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Piloos
Aardappelkoekjes bestrooid met suiker
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!