Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15204

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
blancheren
pittig
gevogelte
marineren
bbq
vijzelen
bakken
oven
zoet
frituren
zoet-zuur
koelen
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Oseng Ayam Peteh
Gebakken kipfilet in een ketjapsaus met peteh...
Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Tulang Rusuk Babi
Geroosterde ribbetjes met een honingsausje
Ikan Kubis
Gevulde pakketjes van kool met kabeljauw en k...
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten

Groente / fruitgerechten

Udang Tahu Masak Taoco
Gestoofde garnalen met tofu en zwarte bonensa...
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Smoor Terong dan Tomat
Aubergine met kruidige tomaten- ketjapsaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!