Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15347

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
stomen
bakken
vijzelen
marineren
zuur
koud
heet
frituren
lauw
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Bami Ayam Sayur
Pittige bami met kipfilet en verschillende gr...
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon

Bijgerechten

Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus
Ayam Masak Santen
Gestoofde drumsticks in kokosmelk
Jagung Udang
Gestoofde mais met garnalen
Sateh Ikan
Kabeljauwfilets in pindasaus
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Ikan Asem Manis Dua
Vis met een kruidige, zoet/zure saus
Corned Beef Kentang
Corned beef met chips

Groente / fruitgerechten

Tumis Labu Siam
Roerbak van kruidige chayote en mais
Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...
Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!