Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16106

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
vijzelen
bakken
frituren
oven
marineren
koelen
zoet-zuur
blenden
koud
blancheren
rauw

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...

Bijgerechten

Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Frikadel Ikan
Gekruide aardappelschotel met makreel
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Tumis Tahu Taoco
Tahu met garnalen in zwarte bonensaus
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven

Groente / fruitgerechten

Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...
Asinan Sayur Jakarta
Groente en tahu overgoten met een hete zoet/z...
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!