Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16391

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
heet
stoven
vijzelen
pittig
marineren
zuur
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
zoet and zuur
groente
frituren
lauw

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Tahu Telor Saus Kacang
Omelet met tofu overgoten met een pittige pin...

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!