Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16497

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
rijst
koken
stomen
warm
wokken
heet
bakken
vijzelen
pittig
stoven
marineren
bbq
oven
zoet and zuur
koud
frituren
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Tumpeng
Gele rijst voor een feestmaaltijd
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Siput Kaldu
Gekookte, kruidige slakken in bouillon
Dendeng Bumbu Basa
Gebakken runderlappen met heerlijke kruiden
Ayam Bawang Tiga
Kipfilet in een pittig sausje gegarneerd met ...
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Rendang Sapi
Zeer pikant gestoofd rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!