Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16804

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
oven
grillen
stoven
vijzelen
frituren
pocheren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Pepesan Ikan Kelapa
Makreel in een marinade met kokos uit de oven
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Pepesan Udang
Geroosterde pakketjes van pittige garnalen
Gulai Telor Bebek
Gepocheerde eendeneieren in kokosmelksaus
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Gurame Asam Manis
Gebakken vis met groenten in een zoet/zuur sa...
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!