Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17488

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
bakken
vijzelen
zuur
zoet-zuur
pittig
vis
frituren
marineren
bbq
heet
blenden
lauw
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Bali Jamur
Champignons en bamboe in kruidige, zure rooms...
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje
Udang Leci
Gefrituurde garnalen met een pittige, zoet/zu...
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Sateh Babi Sempurna
Blokjes varkensvlees aan een spies
Daging Belaser
Pikant rundvlees gestoofd in kokosmelk
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!