Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3928

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
warm
wokken
stoven
oven
pittig
vijzelen
zuur
bakken
zoet
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Sosis Indonesia
Gehaktschotel op Indonesische wijze
Tempeh Goreng Bumbu Bali
Gefrituurde blokjes tempeh in een pittige sau...
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Tahu Tumis Bawang
Gebakken tahu in kruidige saus
Bumbu Rujak
Gesmoord rundvlees in kokosmelksaus
Tahu Ketjap
Gesmoorde tahu met ketjap
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Martabak Shanghai
Pannenkoekjes met groente en sambal
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!