Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4131

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
marineren
stoven
frituren
bakken
blenden
heet
oven
vijzelen
lauw
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Frikadel Jagung
Gefrituurde maiskoekjes
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Ikan Bali
Pittige makreel met petehbonen uit de oven
Ayam Goreng Tepung Pedis
Krokant gefrituurde kip met een jasje van sam...
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh
Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...

Groente / fruitgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!