Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4320

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
bakken
stomen
zoet
frituren
koud
pittig
vijzelen
marineren
oven
zoet-zuur
lauw
zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje
Ayam Palembang
Gekookte kip in kokosmelk en geraspte kokos
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Kol Udang Kelapa
Kool met garnalen en kokos

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!