Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #440

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
marineren
bbq
frituren
blancheren
pittig
blenden
koud
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!