Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4422

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
pittig
bbq
grillen
heet
frituren
zoet
zuur
koud
lauw
zoet-zuur
koelen
blancheren
marineren

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Udang Gangga
Gekruide grote garnalen aan een spies
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Telor Rendang
Eieren in een pittige kokosmelksaus
Ayam Mentega
Kip in kruidige botersaus
Tahu Kuning
Blokjes tahu in een groentebouillon
Rendang Dua
Gestoofd rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!