Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4430

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
stomen
heet
stoven
zoet-zuur
bakken
pittig
frituren
lauw
vijzelen
zoet
bbq
oven
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Ikan Bumbu Bali Dua
Gestoofde, pittige red snapper met tomaten
Ayam Anggur
Kip gesudderd in een rode wijnsaus
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes
Smoor Hati
Gesmoorde runderlever met ontbijtspek
Ayam Kuning
Gebakken kip in kokossaus

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Abing
Gekookte eieren in een kokosmelksaus
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!