Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4458

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stomen
heet
stoven
vijzelen
bakken
pittig
frituren
blancheren
koud
bbq
grillen
marineren
zoet
rauw
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Rendang Ayam Kunyit Pedis
Gestoofde kip in een pittige, gele kokossaus
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Ketoprak Tahu
Koude salade van tofu en tauge met een pittig...
Brengkessan Udang Tempeh
Gestoomde pakketjes van tempeh en garnalen in...
Daging Rawon Dua
Gesmoorde, kruidige runderlappen
Telor Petis Dua
Eieren in kruidige saus met garnalenpasta
Gulai Cumi
Gestoofde inktvis in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!