Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4545

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
warm
wokken
heet
vijzelen
stomen
frituren
marineren
pittig
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Babi Rica Tiga
Pittig gestoofd varkensvlees
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Bundu Daging
Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus
Babi Irian Jaya
Blokjes varkensvlees in een kruidige saus
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!