Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4587

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
frituren
pittig
bakken
marineren
koud
koelen
vijzelen
heet
lauw
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Dadar Kelapa
Kruidige omelet met kokos
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Sambal Ikan Bilis Telor
Eieren in sambal met droge, gezouten visjes
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!