Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4622

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
frituren
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
zuur
pittig
bakken
marineren
blancheren
bbq
grillen
blenden
zoet and zuur
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Asem Pedis
Ribbetjes met paprika in een pittige, zure sa...
Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus
Bami Kuah
Bami met ribbetjes en groenten in bouillon
Bahosaus
Kruidige saus voor bij alle soorten vlees
Ayam Balado
Gesudderde kip met tomaten
Udang Goreng
Gegrilde garnalenspiesjes
Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...

Groente / fruitgerechten

Sateh Ayam Madura
Blokjes kippenvlees aan een spies met pindasa...
Balado Kentang
Gebakken zoete, maar pittige aardappelreepjes

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!