Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4770

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stomen
vijzelen
stoven
marineren
bbq
grillen
zoet
heet
pittig
frituren
koelen
zoet and zuur
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten

Bijgerechten

Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Popiah Sayuran
Groente en kip gerold in rijstvelletjes met p...
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Balado Terong
Gestoofde aubergines in een hete saus
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!