Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4783

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
heet
bakken
frituren
stoven
zoet
marineren
bbq
zoet-zuur
pittig
blancheren
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Tahu Bumbu Bali
Gesmoorde tahu in kokosmelksaus
Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas
Dadar Telor
Omelet met uiringen
Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Ikan Acar Kering
Makreel uit de wok gehuld in een kruidenmengs...
Ayam Goreng Tepung Pedis
Krokant gefrituurde kip met een jasje van sam...
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!