Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4818

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
koelen
koud
bakken
wokken
warm
pittig
stoven
stomen
vijzelen
heet
frituren
blenden
zoet-zuur
zoet and zuur

Basisgerechten

Lontong
Blokjes gekookte rijst
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel
Bebotok Ikan
Gestoomde vispakketjes
Pindang Tongkol Peteh
Tonijn gestoofd in pittige kokosmelk met pete...
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sop Kacang Merah Tiga
Bruine bonensoep met spekjes

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!