Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4928

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
frituren
pittig
marineren
bbq
heet
stoven
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis Dua
Pittige kip van de barbecue
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Ayam Betawi
Pittige kipfilet in een ketjapsaus
Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Masak Sepit
Gemarineerd rundvlees in kokosmelk
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Sprot Goreng
Roerei met sardientjes

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!