Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5141

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
pittig
frituren
blenden
blancheren
bakken
zoet
heet
zuur
zoet-zuur
koelen
koud
lauw
rauw

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Rendang
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Bakso Ikan Tenggiri
Visballetjes van makreel in bouillon
Tahu Tauge
Gebakken tahu met tauge
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Ayam Cina Lychee
Kip met lychees
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!