Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5187

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
zoet
zuur
frituren
bakken
oven
pittig
marineren
blancheren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
heet
lauw

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten

Bijgerechten

Ayam Cina Lychee
Kip met lychees
Fu Yong Hai Bayam
Gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en een...
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Ikan Ketjap
Kabeljauw in een heerlijke ketjapsaus
Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Dendeng Agee
Gemarineerd rundvlees, gebakken in kruidige k...

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Tumis Tahu Asem Dengan Jagung
Gebakken tahu in een zachte, kruidige saus
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!