Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5330

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
heet
bakken
hartig
frituren
zoet-zuur
marineren
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Ayam Kuning
Gebakken kip in kokossaus
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Tahu Udang
Gebakken tofuballetjes met garnalen en een sa...
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Kari Daging
Gestoofd rundvlees in kokosmelksaus
Ayam Anggur
Kip gesudderd in een rode wijnsaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!