Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5479

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
frituren
vijzelen
koud
stoven
heet
zoet
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Kroepoek Bawang
Kroepoek van knoflook en sjalotjes
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Kentang Kering Manis
Zoete, pittige aardappelreepjes

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!