Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5568

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
marineren
frituren
zoet-zuur
vijzelen
heet
oven
pittig
stomen
zuur
koud
koelen
rauw
lauw

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje
Ikan Acar Kering
Makreel uit de wok gehuld in een kruidenmengs...
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees
Udang Tahu Masak Taoco
Gestoofde garnalen met tofu en zwarte bonensa...
Abon Ikan Tongkol
Drooggebakken pittige tonijn in kokosmelk
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Hachee Timor
Hachee van rundvlees, sjalotjes en kruiden

Groente / fruitgerechten

Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!