Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5778

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
koelen
koud
oven
heet
stoven
vijzelen
pittig
frituren
bakken
zoet-zuur
marineren
blenden
zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Ayam Bekakak
Gestoofde kip in een dikke, pittige kokossaus
Daging dan Kentang
Gesmoorde runderlappen met gefrituurde aardap...
Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt
Sosis Indonesia
Gehaktschotel op Indonesische wijze
Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Dadar Tauge
Omelet met tauge en prei

Groente / fruitgerechten

Udang Nanas Tiga
Kruidige garnalen met ananas
Kalio Udang
Garnalen in een pittige saus met kokos
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!