Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6076

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
frituren
oven
heet
blancheren
vijzelen
zoet
stoven
zoet-zuur
koelen
koud
zoet and zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Sambal Goreng Tahu Ketjap
Gebakken tahu met garnalen in ketjapsaus
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in ketjap
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!