Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6317

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
vijzelen
marineren
pittig
bakken
frituren
oven
zoet
heet
zoet-zuur
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras

Bijgerechten

Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Ampela Ayam Peteh
Kippenmaagjes met garnalen en petehbonen
Ayam Bawang Tiga
Kipfilet in een pittig sausje gegarneerd met ...
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Ayam Saus Karamel
Kip in een zoete saus met honing

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!