Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6340

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
zoet
heet
oven
blenden
grillen
frituren
vijzelen
blancheren
stoven
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Hitam Sayuran
Pittige roerbak van zwarte rijst met groenten

Bijgerechten

Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Pepesan Dua
Gekruide, pittige makreel uit de oven
Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Tahu Telor
Gebakken tahu met ei en ketjapsaus
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Tumis Kacang Panjang Dua
Gestoofde, pittige kouseband met garnalen
Sayur Tumis Bayam dan Jagung
Groentegerecht van spinazie en mais
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!