Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6354

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
frituren
koud
stoven
blancheren
zuur
pittig
zoet
lauw
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Kroepoek Bawang
Kroepoek van knoflook en sjalotjes
Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt
Kari Ayam Campur
Gestoofde kip met kikkererwten in kerriesaus
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Babi Bumbu Cin
Gesmoord varkensvlees met prei
Tongseng
Rundvlees met kool

Groente / fruitgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!