Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6405

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
vijzelen
zoet
heet
marineren
frituren
oven
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw
koelen
pittig
lauw

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon

Bijgerechten

Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Rendang Padang
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!