Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6446

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
frituren
vijzelen
marineren
bbq
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Sateh Ayam Goreng Renyah
Krokant gefrituurde kipspiesjes met ui en pap...
Bumbu Bali Bandeng
Droog gebakken makreel in pittige saus
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Sateh Babi
Blokjes varkensvlees aan een spies
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies
Sateh Padang
Varkensvlees aan een spies
Pindang Daging Dua
Heerlijk gestoofd rundvlees

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Paksoi
Paksoi en tofu in kokosmelk
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!