Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6705

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
pittig
blancheren
blenden
koud
heet
bbq
grillen
vijzelen
marineren
frituren
zoet-zuur
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Asinan Bogor Dua
Groente en fruitsalade overgoten met een hete...
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Babi Ketjap Lima
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe
Smoor Hati Dua
Gesmoord varkenslever met aardappels
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!