Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7058

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
stoven
blenden
bakken
blancheren
hartig
zoet
marineren
frituren
zoet and zuur
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel
Sambal Goreng Udang Tiga
Grote garnalen met peultjes in een pittig sau...
Tahu Telor Saus Kacang
Omelet met tofu overgoten met een pittige pin...
Tempeh Masak Bumbu Rujak
Gestoofde tempeh in een pittige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Lodeh Dua
Gemengde groenten en garnalen in kokossaus
Ikan Masak Saus Mangga
Gefrituurde vis met een mangosaus

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!