Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7364

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
marineren
vijzelen
pittig
zuur
bbq
zoet
frituren
rauw
koud
zoet-zuur
heet
lauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Bumbu Bali Daging Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!